datasolutions

GPS Track & Trace

De BCN-Tracer is een voertuigvolgsysteem op basis van GPS Track & Trace. De BCN-Tracer unit is eenvoudig te bedienen zodat u controle heeft over uw wagenpark. Via internet kunt u al uw (mobiele) bedrijfswagens, auto’s en objecten bewaken, volgen en beheren. Dat kan in real-time, dag en nacht, 24/7!

GPS Track & TraceGebruiksmogelijkheden

De GPS Track & Trace Unit is in vrijwel alle branches flexibel inzetbaar. Bijvoorbeeld autodealers en autogarages, sleep- en bergingsdiensten, transport- en taxibedrijven of waardetransporten. De GPS Track & Trace Unit is in meerdere varianten verkrijgbaar en kan zo de meest verschillende opgaven betrouwbaar uitvoeren. Hierdoor is het voertuigvolgsysteem geschikt voor ieder type wagenpark.

Kosten

Dankzij de geringe aanschaf- en bedrijfskosten is de BCN-Tracer de ideale oplossing voor zowel kleinere als grotere wagenparken en daarmee een aantrekkelijke en flexibele oplossing voor optimalisering van uw wagenparkbeheer.

Plaatsbepaling

Met de Tracer-Unit kunt u op ieder moment, 24/7 en wanneer u wilt de precieze locatie van een voertuig bepalen. Dit gebeurt door middel van GPS (Global Positioning System). De gegevens worden via een GSM SMS-modem naar de centrale server gestuurd of via GPRS direct zichtbaar gemaakt.

Bewaking

Actuele voertuigparameters zoals bijvoorbeeld van deurcontacten, temperatuur, vloeistofniveaus of geofence, kunnen door middel van afzonderlijke sensoren gecontroleerd worden. Foutmeldingen en meldingen van gevaarlijk situaties worden door middel van de alarmfunctie direct naar de centrale gestuurd, zodat indien nodig meteen passende maatregelen genomen kunnen worden. De data word opgeslagen en kan later zonder opnieuw worden uitgelezen. Deze data kan eveneens realtime worden verzonden of uitgelezen.

De Track & Trace Units (TTU) in de voertuigen of objecten registreren de gegevens en sturen deze stelselmatig – met een vaste interval – naar de centrale database. Hiermee creëert u een overzichtelijk en duidelijk beeld in het gebruik van de gevolgde voertuigen. Het systeem en de applicatie kunnen eenvoudig op één of meerdere computers geïnstalleerd worden. Ook kunnen verschillende geautoriseerde gebruikers tegelijkertijd inloggen en het systeem raadplegen.

Voordelen van de GPS Track & Trace unit van Data Solutions Nederland:

 • Door middel van één systeem een duidelijk overzicht.
 • GPS Track & Trace: tonen van de locatie(s) van de voertuigen en objecten op een kaart.
 • Unit informatie bekijken: tonen van de status van een voertuig- en/of de objectinstellingen. (bijvoorbeeld het brandstof niveau of de accu-spanning)
 • Alarmeringen: tonen van alarmmeldingen die door een van de voertuigen of het object zijn gegenereerd.
 • Rapportages inzien: overzichten van de afgelegde kilometers (rittenregistratie), rij- en werktijden en gereden route(s).

over bcn tracer

BCN Tracer is een naam voor de GPS Track & Trace functionaliteit. De BCN Tracer-functie bestaat uit een standaard PC met de Microsoft webbrowser Internet Explorer die via een snelle internetverbinding verbonden is met de centrale server en database.

Om vlot te kunnen werken is het van belang dat gebruik wordt gemaakt van een snelle internetverbinding. Er is verder geen speciale software nodig om de voertuiggegevens uit de centrale database op uw computer(s) weer te geven.

Op kantoor kunnen één of meerdere gebruikers met hun pc tegelijkertijd op de centrale database zijn aangesloten en zijn ingelogd. De gebruikers krijgen geautoriseerde toegang tot de centrale database door middel van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

Neem direct contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Folder

laatste nieuws

 • Cevesin

  Cevesin kiest voor BCNtracer

  Cevesin kiest voor BCNtracer Wij hebben de voertuigen van Cevesin BV uit Dieren mogen voorzien van onze BCN-Tracers. Zij kunnen nu de bedrijfswagens volgen en rittenrapportages opvragen door…

  lees meer
 • MVO Solutions

  MVO Solutions voorzien van BCN-Tracer

  MVO Solutions voorzien van BCN-Tracer   Wij hebben de voertuigen van MVO-Solutions uit Didam mogen voorzien van BCN-Tracers. Dit zijn voertuigvolgsystemen op basis van GPS Track & Trace.…

  lees meer
 • inhoofdzaak-autos

  Inhoofdzaak kiest voor BCNtracer!

  Het volledige wagenpark van Inhoofdzaak in Eindhoven is voorzien van een BCN Tracer. In totaal zijn 150 auto's van Inhoofdzaak voorzien van een uitgebreide module. Met onder andere: Kilometerregistratie,…

  lees meer
 • Belastingdienst - Kilometeradministratie - verklaring geen privégebruik

  Belastingdienst mag KLPD-foto’s gebruiken!

  In tegenstelling tot eerdere geruchten mag de Belastingdienst de camerabeelden van de KLPD gebruiken voor het controleren van een rittenregistratie. Dit werd onlangs uitgesproken door het gerechtshof in…

  lees meer
 • Belastingdienst - Kilometeradministratie - verklaring geen privégebruik

  Verklaring geen privégebruik auto

  Als u op kalenderjaarbasis niet meer dan 500 privékilometers met de auto van uw werkgever gaat rijden, kunt u een 'Verklaring geen privégebruik auto' aanvragen. Daarvoor gebruikt u…

  lees meer
 • Belastingdienst - Kilometeradministratie - verklaring geen privégebruik

  Lagere boete bij foutieve kilometeradministratie

  Het Gerechtshof Arnhem Leeuwarden heeft een lagere boete van 25% toegekend bij een foutieve kilometeradministratie. Nu Staatssecretaris Wiebes het cassatieberoep tegen de uitspraak intrekt, kunnen we vaststellen dat…

  lees meer
 • /div>