Track & Trace
zoals jij het wilt

Bestaat het nog niet? Dan maken we het!

X
WAVE PTX

Frequentievrije portofoons

De WAVE PTX van Motorola

Geschreven door: Michael Gorseling op 23-02-2023

De WAVE PTX van Motorola

BCN Tracer biedt nu ook de WAVE PTX aan. Dit zijn frequentievrije portofoons waarmee je met elkaar kan communiceren in geheel Europa. Het is een op 4G gebaseerde groepscommunicatie service waarmee je met verschillende apparaten, netwerken en op verschillende locaties kunt communiceren met elkaar door middel van een push-to-talk (PTT) dienst.

Applicatie

WAVE PTX werkt met de WAVE PTT-applicatie en WAVE PTX dispatch software. Hiermee is het mogelijk om door heel Europa te communiceren met collega’s. De WAVE PTT-applicatie monitort het communicatieverkeer en maakt gemakkelijk contact door middel van één knop. Ook kan je via de dispatch software gemakkelijk de locatie van uw werknemers op de kaart zien staan en kan je adressen of POI opzoeken. Zo kan u uw coördinatie en planning hierop afstemmen.

Portofoons

De Motorola WAVE is een serie portofoons waarbij je frequentievrij met elkaar kan communiceren. Ideaal voor als je wilt communiceren in het buitenland. Het kan alleen communiceren met apparaten die ook communiceren op 3G- en 4G- golven. De portofoons schakelen automatisch over naar het sterkste netwerk dat beschikbaar is om betrouwbare communicatie te waarborgen. De portofoons zijn uitgerust met veel functies die de portofoons een geweldige aanvulling maken op elk bedrijf. Bijvoorbeeld de TLK100 heeft Wi-Fi, Bluetooth- en GPS- mogelijkheden.

Voordelen

  • Zeer goede en heldere geluidskwaliteit
  • Locatie tracking door middel van WAVE PTX Dispatch software
  • Circa 18 uur gebruiksduur op 1 batterij lading
  • Accessoires draadloos verbinden via Bluetooth
  • Eenvoudig in gebruik

Meer weten?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je alles over de mogelijkheden voor jou of jouw organisatie. Mail naar info@bcntracer.nl of bel naar +31316282556.

 

Bron afbeelding: Motorola Solutions

Chat openen
1
Welkom bij de chat van BCN
Hey, kan ik je ergens mee helpen?