Track & Trace
zoals jij het wilt

Bestaat het nog niet? Dan maken we het!

X
Raamfolie voor geblindeerde of getinte auto's

Getinte of geblindeerde ramen

Raamfolie voor voertuigen

Geschreven door: Michael Gorseling op 08-11-2021

Verbeter comfort en uiterlijk van elk voertuig met getinte ramen!

U ziet ze vast regelmatig op de weg: auto’s waarvan de autoramen aan alle kanten geblindeerd zijn. Hierdoor is niet te of nauwelijks te zien wie er in de auto zitten.

Het blinderen van autoramen is toegestaan, mits aan de Europese richtlijnen wordt voldaan. Politie controleert streng op auto’s met geblindeerde voorruiten of zijruiten aan de voorkant. Zij meten de lichtdoorlatendheid met een speciale tintmeter en deze stelt vast of het toegestaan is of niet. BCN Tracer is gecertificeerd en wij vertellen graag wat wel en wat niet mag.

BCN Tracer werkt met raamfolie van een toonaangevende producent van zonwerende folie voor het tinten en blinderen van autoruiten. Door geblindeerde of getinte ramen van auto’s en bedrijfswagens kan warmte van de zon gereduceerd worden. De folie verminderd namelijk schittering en een brandende zon en reduceert de UV straling tot 99% Daarnaast biedt raamfolie extra bescherming tegen breukschade van het glas. Wij bieden verschillende tinten raamfolies aan, afhankelijk van de wens van lichtdoorlatendheid.

Voordelen

  • Getinte ramen zijn zonwerend, dat zorgt voor minder warmte in de auto.
  • Houd zon en straling tegen waardoor het interieur mooier blijft en minder snel verkleurt.
  • Meer privacy. Andere verkeersdeelnemers zien vanaf de buitenkant minder goed wat er in het voertuig ligt. Dit kan inbraak voorkomen.
  • Indien een ongeval zich voordoet en de autoruiten kapot gaan, zijn getinte ramen veiliger omdat stukjes glas zoveel mogelijk in de autoruitfolie blijft plakken.

Meer weten?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw wagenpark? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je alles over de mogelijkheden voor jou of jouw organisatie. Mail naar info@bcntracer.nl of bel naar +31316282556.

Chat openen
1
Welkom bij de chat van BCN
Hey, kan ik je ergens mee helpen?